+31570763764 info@adbrevio.nl
Selecteer een pagina

Project Management

Bij projectmanagement gaat het altijd om het bereiken van een vooraf gesteld resultaat. De weg daar naartoe is nooit zonder hobbels. Veel van onze klanten zoeken steun bij het realiseren van hun (innovatie)projecten. In zulke gevallen fungeren wij als projectmanager naast de projecteigenaar. Wij zorgen dat we op de hoogte zijn van de situatie in het veld, de regels en de politieke processen, de verschillende betrokken partijen en hun belangen.

 

5

Voorbeeld opdracht

Procesinnovatie bioraffinage

Beleidsadviseur Energietransitie. Verantwoordelijk voor aangelegenheden i.h.k.v. de Regionale Energie Strategie, zoals grootschalige opwek van duurzame elektriciteit, energieinfrastructuur en netcongestie. Ondersteunend in beleidsontwikkeling voor grootschalige opwek van duurzame warmte.

5

Neem Contact op

Aanjagen en managen

Onze projectmanagers zijn goede strategische spelers en werken graag zelf mee in het veld. Zij hebben ervaring met het definiëren, inrichten en managen van een totaal project en een speciaal daarvoor bestemde projectorganisatie.

De betrokkenen worden niet alleen door de projectmanager geholpen bij het bereiken van het projectdoel. De manager heeft ook duidelijk een enthousiasmerende en aanjagende rol. Dit stimuleert de voortgang van uw project.

Inhoudelijke taken

^

Financieel management

^

Subsidie management

^

Planning en organisatie

“Aenean euismod libero eu hendrerit sodales. Etiam luctus id purus eu consectetur. In et elementum arcu, ut efficitur quam.”

-Client

Contact

Meer weten? Vul het contactformulier in en ik reageer zo spoedig mogelijk.

Heeft u vragen? Neemt u contact op en we maken een afspraak:

ons adres

Albertus van Leusenweg 14
7425 CE Deventer

Kamer van Koophandel

50159771

our email

BTW-identificatienummer

NL001648609B03

Copyright © 2023 Adbrevio