+31570763764 [email protected]

Business Development

Hoe brengt u uw innovatie op de markt? Welk business model past hierbij? Kiest u voor een hele nieuwe markt (new business) of gaat u de bestaande markt op een innovatieve manier opnieuw benaderen? Hoe innoveer ik mijn bestaande businessmodel tot iets waarmee ik nieuwe markten kan betreden? Is de markt er rijp voor? Is uw bedrijf er klaar voor?
5

Voorbeeld Opdracht

Start-up wordt scale-up

Wij gingen aan de slag voor een onderneming uit Canada met meerdere innovatieve, nieuw gepatenteerde (biobased) producten. Bedrijfsontwikkeling en marktontwikkeling gaan daarmee hand-in-hand. Nationale markt wordt internationaal ondernemen. Aan de hand van een aantal stevige discussies en het behandelen van een aantal lastige ondernemersvragen is een nieuw business model voor de middellange en lange termijn ontwikkeld. Financiering en internationale businesspartners zijn gecontracteerd. Exportvoorwaarden zijn in kaart gebracht.

5

Neem Contact op

Van business model naar business plan

Bij business development komen uw ondernemerseigenschappen en uw ondernemingsdoelstellingen bij elkaar. Uw beleid op het gebied van partnerkeuze, klantengroepen, financiën, marketing & sales, resources, et cetera moet bijdragen tot het succes van uw business model. Adbrevio helpt u bij het formuleren van dat business model. Daarbij hanteren wij onze eigen werkwijze. Indien nodig worden daarbij de traditionele methodes van haalbaarheidstudies, marktverkenning en marketingplannen ingezet.

Typen opdrachten

^

Coaching op ondernemersvraagstukken

^

Werken aan een toekomstgerichte bedrijfsstructuur

^

Ontwikkelen van nieuwe product-markt combinaties

^

Ontwikkelen van nieuwe bedrijfsprocessen

^

Consortium van ontwikkelpartners vormen

^

Verkennen van financieringsvraagstukken

^

Marktverkenning en -ontwikkeling

^

Strategisch advies bij een fusie van bedrijven

^

Analyse van marktpotentieel en bedrijfsactiviteiten ten behoeve van een bedrijfsovername

“Ik was altijd bezig geweest met techniek en commercie maar een bedrijf runnen, daar zit veel meer achter. Je moet ook je administratie op orde hebben, je moet je tijd goed verdelen, je moet weten hoe je jouw product naar de markt brengt. Allemaal dingen waar ik geen ervaring mee had en die ik van mijn coach Rob Korten heb geleerd.”

– Gerard Harmelink, CeraSeals BV –

Contact

Meer weten? Vul het contactformulier in en ik reageer zo spoedig mogelijk.

Heeft u vragen? Neemt u contact op en we maken een afspraak:

ons adres

Albertus van Leusenweg 14
7425 CE Deventer

Kamer van Koophandel

50159771

our email

BTW-identificatienummer

NL001648609B03

Copyright © 2024 Adbrevio